duminică, 15 iulie 2007

Îndrăgostiţi pentru o zi !!!

Deşi s-ar părea că s-au încheiat sărbătorile de iarnă, uite că luna februarie s-a făcut remarcată prin populara sărbătoare care îşi are originile încă în vremurile străvechi – Ziua Sfântului Valentin.
Dedicată tuturor celor care se iubec, această zi cu adevărat poartă un mesaj profund, dar neînţeles pentru
mulţi dintre noi. Şi nu întâmplător spun acest lucru, fiindcă forfota din magazine şi agitaţia tuturor celor care aşteaptă o singură zi din an pentru a înscena „piesa” fericirii, pentru a-şi face daruri şi pentru a rămâne mai apoi în aşteptarea ei, îmi crează sentimentul „superficialităţii”!?
Probabil că asta e firea omului modern, de a-şi croi fericirea, buna dispoziţie doar de sărbători şi, nicidecum în afara lor.
Poate asta e şi cauza de ce am început să facem sărbători din nimic. Da, am devenit
mai închişi, mai indiferenţi şi chiar mai înrăiţi, fiindcă în agonisire de materii am uitat că zâmbetul sincer, vorba dulce care, de fapt, nu costă nimic, pot aduce zi de zi „sărbătoarea dragostei” în casele nostre.
Acum, totuşi, stau şi mă gândesc ce s-ar fi întâmplat cu noi, dacă nu ar mai fi existat şi o asemenea zi… Ar fi oare dispărut dragostea de pe pământ?
Aşadar, iubiţi-vă, iubiţi-vă şi dăruiţi iubire în fiecare zi fără a o transforma
într-o zi specială marcată cu roşu în calendar,
fiindcă pagina cade, dar iubirea trebuie să dăinuiasca veşnic…

Dorina COJOCARU

Un comentariu:

tatca spunea...

Dragoste trebuie sa fie in fiecare zi.Si florile care astepta de zile intregipe la vitrinele magazinelor,trebuie daruite azi! nu doar in zile deosebite.Incercati cit mai des sa le daruiti si totodata si dragoste ce arde in inimile voasre.Si veti vedea ca si persoanelor pe care i le cadonati vor raspunde cu o moneta mai buna.Successsssssssss:)