duminică, 15 iulie 2007

Incubatorul de Afaceri al ASEM la FJŞC !!!

Joi, 15 februarie în incinta Facultatăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, în Aula „ Dumitru Coval”, a avut loc cea de a şasea ediţie a Clubului de Presă a Tinerilor Jurnalişti(CTPJ) „Apropo”. Invitaţii întâlnirii au fost Aurelia Bărguţă, directorul Incubatorului de Afaceri al ASEM”, şi reprezentaţii acestuia, Natalia Iachimov şi Renat Buga .

Scopul acestei întrevederi cu studenţii şi profesorii facultăţii, a fost de arăta cum funcţionează şi care sunt beneficiile unui astfel de proiect în Republica Moldova. După cum a menţionat Aurelia Bărguţă, obiectivele şi misiunea unui astfel de Incubator, sunt susţinerea studenţilor antreprenori din ASEM, prin acordarea de asistenţă tehnică, administrativă şi consultativă în domeniul afacerilor. De asemenea Incubatorul de Afaceri ASEM le oferă posibilitatea tinerilor studenţi de a întreprinde o activitate de antreprenoriat şi de a facilita inovatiiile promovate de tineri.

Incubatorul da Afaceri ASEM a fost fondat în 2005,unde, în prezent activează 10 studenţi şi după cum a menţionat Aurelia Bărguţă:”Este încă o practică nouă pentru ţara noastră”.

Niciun comentariu: