duminică, 15 iulie 2007

COLAJ

Ce-i trebuie omului să se simtă important?
Bonjour a tous! Fiecare dintre noi doreşte să ajungă la soare şi lumea înconjurătoare să fie luminată prin prisma personalităţii sale. Oricum am simţit toate acestea pe dinăuntru şi pe dinafară. Recent am avut ocazia să plec la Cahul… dar nu aşa, ci aşa-a-a! Am fost însoţiţi tot drumul de o escortă oficială. Vă imaginaţi cum două sirene, din faţă şi din spate, alungau toate “muştele” de pe şosea. Cât face un drum până la Cahul? Noi ne-am ancorat la locul destinat după două ore de zbor. Păi, bine… acea vizită n-a fost una simplă. Am avut “fericirea” să-l întâlnesc pe “Fhurer”-ul nostru şi a doua zi mă întrebam de unde am luat gripa. Probabil de la privirea cea rece pe care mi-a dat-o la distanţa de un pas.
Încă mai râdem până la lacrimi.
La păstrarea tradiţiilor nostalgice suntem în fruntea… dar cui?… îi mai trebuie toate acestea. Să ştiţi că e lege (în adoptare) ca la glumele lui “tătuca” – să râdă toţi!
Ochii Rontgen.
Anunţ special: pentru a fi angajat în serviciul de pază a preşedintelui, persoana trebuie să posede puterile personajului “Cyclopus” (din filmul “X men”). Astfel se datorează faptul că ei te percheziţionează cu privirile lor.
Emoţii pozitive.
Dv. personal credeţi în energie + - a omului? De fiecare dată mă mir de efectele ei, dar, în acelaşi timp, nu-i suficient să mă conving în forţa acesteia. Poate aceasta-i şi scamatoria. “Enfin” mi-am revenit îndată ce am călcat pe coridorul facultăţii noastre. Sunt sănătos tun, aşa că , d-na Căşuneanu (prof. înot), putem pleca în larg… A bientôt mes amis!

Serge Wood

Un comentariu:

Unknown spunea...

Sergiu where are you...e-mail me. Tony in Texas