luni, 30 iulie 2007

Ce mai face FJŞC ???

Vin zile grele pentru FJŞC !!! De fapt ca şi în fiecare an. Studenţi noi, probleme noi, idei noi. Nu vom mai avea studenţi la secţia frecvenţă redusă, în schimb vom avea toalete noi, renovate, cu gresie luminoasă şi termopane în loc de geamuri vopsite. Stdenţii vor face murdărie mai curat,  mai atent şi cu unele remuşcări, de fapt ca la orice început... Vom avea şi nunţi în toamnă, de fapt am avut şi în vară, cel puţin una despre care deja se ştie !!!
Se vor naşte iarăşi polemici, dacă există mită sau nu pe coridoarele şi în buzunarele profesorilor, sau dacă sunt profesionişti dascălii noştri !!! Se vor supăra mulţi pe facultate, vor scrie în ziare desprecât e de grea viaţa la facultate. Dar de data aceasta cei care vor învinui pereţii facultăţii pentru neajunsurile personale, vor putea scrie plângerile în formă electronică, pentru că avem deja calculatoare noi, cu Word-uri şi cu şoricei noi. Vom trăi şi vom vedea!!!

George IOSIP

Un comentariu:

SJ spunea...

Apropo de veceurile utilate...
Din septembrie inainte, studentii, cand vor intra in ele, adica in camerele respective, cat de rau le-ar fi, probabil nici nu-si vor face treaba dupa care au venit... Va fi foarte urat din partea lor sa se c..e in veceurile noi, adica in "unitazurile" noi. Trebuie sa n-ai deloc "soveste" sa faci acest lucru :P... s.a.m.d.
Apropo de comp-uri noi...
Inca nu se stie daca avem si cat is de noi :P