duminică, 15 iulie 2007

Mesajul Decanului FJŞC- Constantin Marin !!!

„Coridorul” a încurajat creaţia studenţilor facultăţii

Stimaţi studenţi şi profesori, pe 20 februarie 2007 marcăm un eveniment deosebit în viaţa Facultăţii – un an de la apariţia ziarului „Coridor”.

Acum un an, patru „boboci” – George Iosip, Alexandru Luca, Ion Surdu şi Victor Tanasii, tutelaţi de lectorul Eugen Luchianiuc, au avut curajul, chiar doar după câteva luni de studii la facultate, să lanseze ideea unei tipărituri, executată de studenţi şi adresată întregii comunităţi a Facultăţii. Nu am ezitat să-i sprijin, or, studenţilor de
la Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării oricând şi oriunde le-a stat bine în postura de făuritori de ziare. Astăzi constat cu plăcere că ziarul „Coridor”, pe parcursul primului an de apariţie, a cutreierat cu sârg decanatul, catedrele, sălile de studii, laboratoarele instructive, căminele şi culoarele universitare. În consecinţă, el a reuşit să identifice noul şi să abordeze pertinent problemele spinoase din viaţa facultăţii, conferindu-i pe această cale o doză suplimentară de coeziune şi transparenţă.

Ziarul „Coridor” a constituit de asemenea o provocare pentru alte echipe de creaţie care au decis să-şi pună în valoare capacităţile şi să-şi cizeleze măiestria profesională. Vreau să cred că în felul aceasta am reuşit să revigorăm frumoasa tradiţie a studenţilor-jurnalişti de a fi autorii şi cititorii propriilor publicaţii.

Adresând cu prilejul acestui eveniment sincere felicitări echipei „Coridorului”, dar şi întregii comunităţi a Facultăţii, doresc ziarului viaţă lungă, mulţi adepţi pasionaţi de jurnalism.

Constantin Marin,Decan al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării

Niciun comentariu: